Egon

Egon sin innmarsj i Stavanger
er ren maktdemonstrasjon. Ikke bare er
det byens største restaurant, men i følge daglig leder Kenneth Røynås
er det den “råeste Egon-restauranten i landet”. Velkommen til bords!

Egon1– Egon er etablert i alle andre store norske byer, og har vært ønsket i Rogaland lenge. Vi føler at vi fyller et tomrom i matfylket, sier daglig leder Kenneth Røynås. Han beskriver Egon som en restaurant for alle, enten de er studenter, pensjonister eller barnefamilier.

Folkelig og atmosfærisk
– Vi er enkle, folkelige, og vi serverer god mat i store nok porsjoner. Det vet vi at folk setter pris på. Hos Egon betaler du i kassen og slipper å vente på regningen når du er ferdig. En stor europeisk undersøkelse viser at det største irritasjonsmomentet med et restaurantbesøk er å sitte og vente på regningen. Det slipper du hos oss. Egon er ingen gourmet-restaurant. Ønsker du å bli dullet med, så er vi ikke stedet for deg. Hvis du derimot ønsker et godt måltid i atmosfæriske omgivelser og en høflig, men effektiv servering, da er Egon plassen for deg, forsikrer Røynås. Egon på sitt beste Den daglige lederen er strålende fornøyd med sine nye omgivelser på Strandkaien.

– Jeg har jobbet i fem av Egonrestaurantene, og sett de fleste andre. Stavanger-restauranten er definitivt den råeste, og det er jeg ikke alene om å synes. Alle fra hovedkontoret og eiergruppen sier at denne Egon-restauranten overgår alt. Det handler om utforming, inndelingen i båser og atmosfæren, sier den daglige lederen. Han understreker at byggeprosessen har vært spesielt krevende. Det er prosjektleder Bjarne Lunde i Byggmester Sagen ikke uenig i.

Gammel bensinstasjon
– Det har vært store utfordringer underveis. Fra gammelt av har dette vært en bensinstasjon. En av utfordringene har vært at to etasjer skulle bli til tre, forteller Lunde, som selv er godt fornøyd med resultatet. – Restauranten er blitt kjempeflott, og man kjenner seg igjen fra de andre restaurantene i kjeden, med låvepanel og tresøyler. – Byggmester Sagen har gjort en kjempejobb når de har dratt lasset i denne utfordrende byggeperioden, slår Kenneth Røynås fast.