Personværnserklæring

Personværn

Behandlingsansvarlig
Daglig leder hos Byggmester Sagen har det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger, med mindre annet er spesifisert.

Formål:
Vi henter inn personinformasjon for å kunne fakturere våre kunder, generell kundebehandling og oppfølging. Personinformasjon vi henter inn når et kundeforhold opprettes er navn, adresse og telefonnummer. Denne informasjonen oppgis av kunden selv, eller hentes inn via telefonkataloger, og er nødvendig for oppstart av kundeforholdet.

Oppbevaring:
Opplysningene er passordbeskyttet og oppbevares i fakturaprogrammer.

Tredjepart:
Ved ønske om tilbud fra andre håndverkerfirmaer kan nødvendige personopplysninger gis videre.

Vår nettside:
Google AnalyticsFor å kunne forbedre vår nettside samt drive målrettet markedsføring benytter vi oss av analyseverktøy Google Analytics. Dette verktøyet samler inn avidentifisert informasjon om besøkende på vår nettside. Det vil si at informasjonen ikke kan spores til en enkeltperson. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.Les mer om hvordan Google Analytics samler inn og behandler data her.

Lurer du på hvordan Google Analytics hjelper oss med målrettet markedsføring kan du lese mer her. Om det er ønskelig kan du velge bort bruk av informasjonskapsler i din nettlesers innstillinger. Les mer om dette her. Ved innsendelse av kontaktskjema må navn, epost og telefonnummer oppgis for at vi skal kunne selektere samt besvare henvendelsen. Informasjonen som oppgis blir kun benyttet for å besvare henvendelsen. Informasjonen vi henter inn utleveres ikke til andre aktører.

Sletting:
Våre kunder kan til en hver tid be om innsyn i eller sletting av egne personopplysninger.